Msign studio
Image default
Banen en opleidingen

Volg een goedkope VCA-cursus of een andere cursus in het Engels bij deze specialist

INT Services in Vlaardingen biedt een goedkope VCA-cursus aan in het Engels voor degenen die in gevaarlijke omgevingen werken, zoals bouwterreinen. Dit trainingsinstituut biedt echter ook andere cursussen aan. Zo kunt u daar cursussen volgen over financiële onderwerpen, zoals een cursus over kostenberekening of administratie. Ook bieden ze cursussen aan voor loodgieters, elektriciens en voor bedrijven die zonnepanelen aanleggen. U kunt daar dus voor diverse cursussen terecht, in welk vakgebied u ook werkzaam bent.

Cursussen van de bouwacademie

Bent u werkzaam in de bouw en wilt u naast een goedkope VCA-cursus in het Engels ook andere cursussen volgen? Bekijk dan snel het aanbod aan cursussen online. INT Services in Vlaardingen biedt cursussen aan waar u écht iets aan heeft. Zo leert u bij de loodgieterscursus alles over het werken met sanitair in de woningbouw en ontvangt u een officieel certificaat. Bij de cursus voor elektriciens leert u niet alleen alles over het vak, maar ontvangt u ook informatie over het zoeken naar een baan in Nederland. Bij de cursus over zonnepanelen leert u hoe u de panelen moet installeren op zowel particuliere als industriële gebouwen in Nederland.

Financiële academie

Op de financiële academie leert u alles over boekhouden, de administratie en andere handige financiële onderwerpen. Na het afronden van de cursus, ontvangt u altijd een officieel certificaat. Ook deze cursus wordt in meerdere talen gegeven, zodat iedereen terecht kan bij dit trainingsinstituut in Vlaardingen.

Meld u aan voor een van de handige cursussen

Of u zich nu wilt aanmelden voor een goedkope VCA-cursus in het Engels of voor een van de andere cursussen die deze expert aanbiedt; u leert gegarandeerd veel bij dit trainingsinstituut. Na het afronden van elke cursus ontvangt u een certificaat waarmee u makkelijker een baan vindt in Nederland. Schrijf u snel in voor de cursus die u aanspreekt en behaal snel uw diploma!

https://www.intservices.nl/nl/