Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Importen en inklaren van goederen dankzij een douane-expediteur

Als u goederen wil importen of exporteren dan krijgt u te maken met de douane. Zij houden zich bezig met het inklaren van uw goederen. Bij Hemetex B.V. kunt u een douane-expediteur in handen nemen. Zij nemen dan alle documentatie op zich. De meeste organisaties onderschatten de hoeveel werk, qua administratie en kennis die vereist is om goederen te kunnen inklaren en dit natuurlijk soepel te laten lopen. Dit bedrijf maakt gebruikt van een elektronisch aangiftesysteem. Hierdoor verloopt het inklaren van goederen altijd snel en soepel.

Maak kennis met het aangiftesysteem

Doordat de douane-expediteur van dit bedrijf gebruik maakt van een aangiftesysteem, werkt de invoer snel en flexibel. Alle mogelijke aangiftes met betrekking tot invoer kunnen met de software die dit bedrijf gebruikt wordt elektronisch aangemaakt en naar de douane verstuurd. Dankzij de snelle responsetijden van dit systeem duurt het verwerken van een aangifte slecht enkele minuten. Echte tijdwinst dus. Dit komt omdat het elektronisch aangeven wordt. Dit bedrijf is in staat om op elk douanekantoor in Nederland aangifte te doen en ontvangen. Daarna krijgt de douane-expediteur de vrijgave elektronisch retour. Dit biedt u natuurlijk verschillende voordelen. Het is namelijk mogelijk om de vrijgave door te e-mailen naar de persoon die het nodig heeft.

Ontdek de vele voordelen van dit bedrijf

Hemetex B.V is de partij uit Rotterdam die u wilt in schakelen als u goederen gaat importeren of exporteren. Zij kunnen namelijk het hele transportproces van u overnemen. Zo weet u zeker dat u alle benodigde papieren op zak heeft, voordat u de grens over gaat of in Nederland blijft. Heeft u interesse in de diensten van die dit bedrijf levert als douane-expediteur? Neem dan contact met dit bedrijf op voor meer informatie. Zij plannen graag met u het hele proces en zullen de benodigde administratie en transport voor u organiseren. Tevens ontvangt u van dit bedrijf professioneel en deskundig advies.

https://hemetex.nl/