Msign studio
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor elke ruimte

Schuivende panelen zijn voor elke ruimte inzetbaar. Vaak worden de schuivende panelen gebruikt bij grote ruimtes die moeilijk te verdelen of in te richten zijn. De schuivende panelen worden bijvoorbeeld toegepast in hotelketens, kantoren, ziekenhuizen of buurthuizen. Maar de laatste tijd komen daar ook steeds vaker kerken of onderwijsinstellingen bij.

Schuivende panelen voor meer functionaliteit

Schuivende panelen zorgen voor meer functionaliteit in een bedrijf. Bijna elk bedrijf heeft wel een grote ruimte waarvan eigenlijk niemand weet wat hij of zij ermee moet doen. Op dat moment zijn schuivende panelen ideaal. Hiermee deelt u de ruimte op kleinere ruimtes waardoor de grote ruimte een stuk functioneler wordt. Binnen no time heeft u een flex ruimte, een extra vergaderruimte of een chill ruimte voor uw personeel. Door deze schuivende panelen is het makkelijk om ruimtes te verdelen en in te richten. De schuivende panelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. U kiest bijvoorbeeld een mooie stof of een mooie foto die u op de panelen wilt hebben. Door al deze verschillende opties is het altijd mogelijk om de panelen aan te passen zodat ze bij uw bedrijf passen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij een van de experts, zo komt u nooit voor verrassingen te staan en u ontvangt ook gelijk meer informatie over de schuivende panelen.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen voor schuivende panelen voor in uw bedrijf? Dit is zeker mogelijk. Neem nu contact op met een van de experts van BREEDVELD en bespreek al uw eisen en wensen. Vraag daarna een offerte aan bij de experts, zo weet u precies hoe veel u kwijt bent aan schuivende panelen. U kunt ook vragen welke verschillende afwerkingen er voor de panelen zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een paneel met stof af te werken maar ook met een foto naar keuze.

https://www.breedveld.com/