Msign studio
Bedrijven

Lockpick kopen in Nederland

Lockpicking is een sport die zijn oorsprong in Nederland vindt. Momenteel wordt het wereldwijd beoefend. Er bestaat enorm veel onduidelijkheid over dit is vooral te danken aan films. 

In films is namelijk vaak te zien hoe met een lockpick sloten zeer gemakkelijk open te kraken zijn. Jammer genoeg creeëren ze hiermee een heel verkeerd beeld van de sport.

 

Angst voor de lockpick sport

Dit is ook de reden dan veel lockpickers niet openlijk over hun sport kunnen praten. Ze worden namelijk elke keer weggezet als crimineel door iedereen waar ze hun sport mee delen. 

Ik heb daarom thuis een hele voorraad aan lockpick setjes thuis liggen. Zeer goedkope lockpick setjes weliswaar maar wel goed genoeg om kennis te maken met lockpicking. Deze lockpick setjes geef ik aan mensen die denken dat lockpicking crimineel is. 

 

 

Probeer lockpicking zelf maar eens!

Op deze manier kunnen ze het zelf ondervinden hoe moeilijk het wel niet is om een beetje degelijk slot open te krijgen. Het is niet voor niets een sport! Je moet er voor trainen en ook veel onderzoek voor doen. Alleen dan kun je er goed in worden. Maar zelfs met al deze voorbereidingen zal het nog niet te vergelijken zijn met hoe het in de films eraan toe gaat.

https://www.msignstudio.nl/computer-krakers-kraken-nu-ook-sloten/