Msign studio
Image default
Mode en Kleding

4 tips voor het kopen van de juiste reistas!

4 tips voor het kopen van de juiste reistas!

Wanneer je je volgende vakantie plant, denk je  er waarschijnlijk aan om de goedkoopste vliegtickets te vinden en de beste deals voor accommodatie te krijgen. Maar als de dag van vertrek nadert, moet je gaan inpakken en heb je dus een reistas nodig. Het is een uitdaging om de perfecte reistas te kiezen. Als het te groot is en je misschien moeite hebt om het in het vliegtuig te krijgen, en je hebt te veel gewicht dat je mee moet nemen. Als het te klein is, kun je nooit alles passen wat je nodig hebt. Er is ook het risico dat je het verkeerde materiaal kiest en je spullen doorweekt raken op een regenachtige dag. Je zou gemakkelijk enkele uren aan onderzoek kunnen besteden, maar dat hoeft niet. We hebben namelijk een paareenvoudige tips voor het kopen van de perfecte reistas op een rij gezet!

Lichtgewicht

Wie betaalt er graag voor extra bagage op de luchthaven? Als je een tas krijgt die leeg te zwaar is, betekent dit dat je minder spullen hoeft in te pakken. En wat heb je nog meer nodig, de spullen in de tas of de tas zelf? Zoek naar reistassen die niet meer dan ongeveer 3 kilogram wegen. Dit hangt natuurlijk ook af van wat je erin stopt. Als je breekbare spullen inpakt, is het beter om een ​​hardcase koffer te nemen. Als je kleding inpakt, kun je een softshell-tas krijgen die ook buitenzakken heeft.

Kwaliteit

Een reistas van slechte kwaliteit kan voor veel gedoe zorgen en een domper op je langverwachte vakantie zetten. Prijs is een belangrijke factor, maar ga niet voor de goedkoopste. Denk in termen van prijs-kwaliteitverhouding. Als je wilt besparen, kun je beter zoeken naar kortingsbonnen, uitverkoop en speciale aanbiedingen. Je zult je aktetas op reis niet dagelijks gebruiken, maar je wilt erop kunnen vertrouwen wanneer je je problemen voor een paar dagen of een paar weken probeert te vergeten. Kies de juiste, en je zult hem jarenlang gebruiken.

Compartimenten

Harde koffers zijn beter voor breekbare spullen, maar ze hebben geen buitenvakken. Als je op reis bent, wil je over het algemeen dat je tassen veel vakken hebben. Als je al je spullen in één compartiment moet stoppen, is het erg moeilijk om ze snel terug te vinden. Plus, tenzij je de was kunt doen terwijl je op vakantie bent, wil je in je sporttas je schone kleren scheiden van de vuile die je mee naar huis neemt. Dan zijn er ook nog kleinere items waar je makkelijk bij wilt. De perfecte reistas moet daarom ingebouwde compartimenten hebben om aan je behoeften te voldoen. 

Compact

Dan is er nog de kwestie van het volume. Je wilt dat je reistas praktisch is. Het moet passen in de cabine van het vliegtuig, in de auto en in de hotelkamer. Houd er rekening mee dat je het nog steeds moet dragen, dus het moet in verhouding staan ​​​​tot je lichaam. Als je reistas half zo groot is, zul je het moeilijk hebben.