Msign studio
Image default
Mode en Kleding

Voordelen van een leren tas

Voordelen van een leren tas

Is jouw oog gevallen op een nieuwe tas, maar is deze van leer en twijfel je hierover? Dan is het goed te weten wat de verschillen zijn tussen een leren tas en een stoffen tas. Vooral wanneer we gaan kijken naar prijs, dan kan de aanschafprijs van een leren tas vaak ontzettend afschrikken, waardoor er al snel wordt gekozen voor een stoffen variant. Ontzettend zonde als je het ons vraagt, want een leren tas heeft ten opzichte van een stoffen tas tal van voordelen, die we in dit artikel verder zullen belichten.

Duurzaam

Het grote voordeel aan een leren tas, is dat deze duurzamer zijn dan de stoffen variant. Vooral wanneer je je tas dagelijks gebruikt, is het aan te raden goed te kijken naar welk type tas je voorkeur uitgaat. Eén van de vele leren micmacbags is bijvoorbeeld een goed voorbeeld van een leren tas die geschikt is voor zowel man als vrouw. Doordat leer ontzettend stevig is en langer meegaat dan een stoffen tas, zal je in eerste instantie misschien wel een stuk duurder uit zijn, maar zal je wel optimaal kunnen genieten van een flink langere levensduur van de tas.

Tijdloos

Waar een stoffen tas vaak een een tijdelijk karakter heeft, geldt dit voor leer niet. Leer wordt al sinds jaar en dag gebruikt voor het maken van allerlei verschillende spullen en is vandaag de dag nog altijd onverminderd populair. De keuze voor een ietwat duurdere leren tas is daarom ook goed te rechtvaardigen, want de kans dat leer op termijn uit de mode gaat, die is natuurlijk nihil. Doordat leer al decennia lang wordt gebruikt voor tassen, kleding en ook meubels is het volledig geïntegreerd in ons modebeeld. Doordat leer tijdloos is, is het heel goed mogelijk, dat jij misschien nog wel een leren schoudertasje van vroeger op zolder hebt liggen. Haal deze eens op poets hem wat op en je zult zien dat je er nog jaren plezier van kunt hebben.

Stijlvol

Wanneer je een man keurig netjes in pak ziet lopen met een nette leren tas, dan zal dit een totaal ander beeld geven, dan wanneer ze lopen met een rugzak. Niets mis mee, maar een tas is een absolute factor die bepaald hoe het uiteindelijke plaatje er uit zal komen te zien. Leer staat voor stijlvol en chique, iets wat juist vandaag de dag enorm populair is. Niet alleen leren aktetassen zijn enorm populair bij zowel mannen als vrouwen, maar ook een cowboysbag schoudertas maakt je outfit compleet.