Msign studio
Image default
Mode en Kleding

Dr. Martens Sacha

Het merk is ontwikkeld door dr. Klaus Märtens uit Duitsland. De schoenen waren destijds populair bij politieagenten, postbodes en fabrieksarbeiders. De schoenen werden daarna ook populair bij punks, grungers en skinheads. Nu zijn Dr. Martens razend populair waarbij er voor iedereen zijn passende Dr. Martens schoen bij zit. Bij Sacha houden wij van een schoen met een achtergrondverhaal en daarom zijn wij blij dat wij een grote collectie Dr. Martens hebben! Bij Sacha shop je daarom naast veel trendy schoenen ook jou favoriete Dr. Martens.

De Dr. Martens Pascal, het model 1460, mag natuurlijk niet ontbreken in onze collectie. Bij Sacha hebben we dit model in verschillende kleuren en stijlen. Zo shop je deze in het zwart of wit maar ook in een lak variant in het blauw en roze. Het merk heeft van het model ook een vegan variant uitgebracht die je ook in de collectie van Sacha kunt vinden.

De Dr. Martens vegan variant is ook verkrijgbaar in het model Jadon. Het Jadon model is uitgerust met een plateauzool, en plateauzolen zijn ook nog eens super trendy!

De verhalen gaan rond dat het inlopen van Dr. Martens niet altijd een groot plezier is. Gelukkig hebben wij dit bij Sacha getest en hebben wij hier ook een oplossing voor! Dé tip is om je zooltjes in het begin uit jouw laarzen te halen, zodat je net wat meer wiebel ruimte hebt. Niet genoeg wiebelruimte is namelijk de reden waardoor je snel blaren krijgt. Wanneer je ze zonder zooltjes wat meer ingelopen hebt kun je de zooltjes er weer in doen en dan lopen ze heerlijk! Wil je nog minder kans op blaren? Plak dan ook steeds voordat je ze aan doet blaren pleisters op de knelpunten van je voeten. Binnen no time kun je uren lopen op jouw favoriete Dr. Martens. Voorkomen is beter dan genezen toch?