Msign studio
Image default
Woningen

Het bedrijf is gebaseerd op een ervaren team dat sinds 1985 succesvol actief is op de vastgoedmarkt.Het bedrijf is gebaseerd op een ervaren team dat sinds 1985 succesvol actief is op de vastgoedmarkt.

De opgebouwde jarenlange ervaring heeft ons in staat gesteld een makelaarskantoor te creëren dat voldoet aan alle eisen en criteria van de moderne markt.

Wij bieden een volledig scala aan diensten aan kopers en verkopers van residentieel en commercieel vastgoed: – kopen / verkopen – verhuren / leasen – dringende aflossing – opties om te investeren in residentieel en commercieel vastgoed

We bieden ook een breed scala aan juridische diensten met betrekking tot de aan- en verkoop van onroerend goed. Onze site is een voortdurend bijgewerkte bron die up-to-date informatie bevat over alle soorten onroerend goed.

Ons bedrijf is een partner van alle grote en betrouwbare ontwikkelaars.

We kennen alle nieuwe gebouwen perfect, hun voor- en nadelen, de werkelijke leveringsvoorwaarden van objecten, waardoor we onze klanten competent kunnen bedienen.

We fungeren als één verkoopafdeling voor meer dan 40 ontwikkelaars. Bij ons zie je meer, maar de keuze is altijd aan jou!

Een andere dienst van ons bureau, waar we trots op zijn, zijn investeringen in onroerend goed en dringende aankoop van appartementen ten koste van de eigen middelen van het bedrijf. Bij ons kunt u altijd uw persoonlijke besparingen verhogen vanaf 22% per jaar of snel geld krijgen voor uw eigendom.

 

 

Huis te huur


https://be.propenda.com/