Msign studio
Image default
Woningen

Ons hoofddoel is overleg, hulp bij het huren, verkopen en kopen van woningen!De bedrijvengroep is opgenomen in de “TOP-100” -ontwikkelaars en is de ontwikkelaar # 1. De betrouwbaarheidsscore van het bedrijf is het hoogst. Dit betekent dat de afgelopen 3 jaar alle bouwprojecten op tijd en zonder vertraging zijn opgeleverd.

De grondbank van het bedrijf bedroeg eind 2019 meer dan 322.800 m2. meter woon- en niet-residentieel vastgoed.

Na 10 jaar stabiele en ononderbroken werking zijn er meer dan 6.110 appartementen in 5 wooncomplexen in gebruik genomen.

Tot op heden omvat de portefeuille 36 succesvolle projecten, zowel reeds geïmplementeerd als momenteel in aanbouw.

De bedrijvengroep omvat betrouwbare en bewezen ontwikkelaars. De eigen middelen van de bedrijven stellen ons in staat om een ​​volledige werkcyclus uit te voeren: van het creëren van een projectidee tot het beheren van een afgewerkt bouwobject.
Selectie van een passend aanbod.
Wij helpen u alleen bij het vinden van een geschikt appartement bij betrouwbare verkopers. Nadat u de keuze heeft gemaakt, begeleiden en adviseren wij u bij het sluiten van een contract.
Een reeks diensten voor de verkoop van een object.
Inspectie van uw eigendom, fotografie, evaluatie, analyse van concurrerende aanbiedingen, plaatsing in onroerendgoeddatabases, reclame, uw eigendom tonen aan potentiële kopers, registratie van ontvangst van een aanbetaling van de koper, enz.
Begeleiden van de aankooptransactie.
U raapt en inspecteert objecten. Daarna inspecteren we samen met u het geselecteerde object, controleren de juridische geschiedenis, adviseren, begeleiden het papierwerk.
Juridische ondersteuning van de verkooptransactie.
Wij vinden een koper voor uw faciliteit en helpen u bij het invullen van alle benodigde documenten, adviseren u, begeleiden en garanderen de veiligheid van betalingen.

 

 

 

Huis te huur


https://be.propenda.com/